Η ώρα είναι:

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

«Η δολοφονία Φύσσα ήταν ¨αποφασισμένη¨ και με έγκριση του αρχηγού του κόμματος»

Δήλωσε μάρτυρας «κλειδί»

Σύμφωνα με πληροφορίες στοιχεία για έξι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, (οι δύο από αυτούς δεν περιλαμβάνονται στη δικογραφία που αφορά στην κατηγορία της «εγκληματικής οργάνωσης») έδωσαν στον ανακριτή της υπόθεσης, δύο μάρτυρες που ζήτησαν να τεθούν σε καθεστώς προστασίας.

Ο ένας μάρτυρας που ανήκε στον σκληρό πυρήνα της οργάνωσης, φέρεται να υποστήριξε ενώπιον του δικαστικού λειτουργού ότι η δολοφονία Φύσσα ήταν «αποφασισμένη» και με έγκριση του αρχηγού του κόμματος.

«Ξέρω ότι ο Φύσσας ήταν στόχος της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά υπήρχε κεντρική εντολή από τον Λαγό να τον ¨φάνε¨. Αυτό ήταν εν γνώσει του Κασσιδιάρη και είχε την έγκριση του Μιχαλολιάκου» φέρεται να δήλωσε.

Ο δεύτερος μάρτυρας, στέλεχος της Χρυσής Αυγής στην Κορινθία μέχρι τον Ιούνιο του 2012, σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι γνωρίζει περιστατικά επιθέσεων σε «λαθρομετανάστες στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.