Η ώρα είναι:

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Η Σύλβια Κλιμάκη πετάει «Στην Πράξη» (+Εικόνες)

Αυτή τη Κυριακή η δεύτερη εκπομπή της σεζόν

Η εκπομπή δίνει το βήμα στις ανάγκες των παιδιών. Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» ανοίγει μια πόρτα στη δεκαμελή της «οικογένεια», και μαζί με τον Βασιλικό και τον Νίκο Κυπουργό της Ορχήστρας των Κυκλάδων σιγοτραγουδούν «Πες μου μια λέξη», όπως και στη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία της 25ης Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο.

Η Σύλβια Κλιμάκη συναντά το Σπύρο και το Θοδωρή, δυο αδέρφια που συνεχίζουν την οικογενειακή παράδοση χειροποίητων υποδημάτων που ξεκίνησε ο πατέρας τους το 1975, και με μεγάλη αγάπη, μεράκι, φρέσκιες ιδέες και όρεξη για δουλειά, ξεπερνούν τις όποιες δυσκολίες και πάνε την οικογενειακή επιχείρηση... ένα βήμα παραπέρα!

Τέλος, η Σύλβια Κλιμάκη πετάει ... παίρνει το ρίσκο του κενού από καμαρώνει... από ψηλά την Ελλάδα που γοητεύει "Στην Πράξη".

Συντονιστείτε αυτή την Κυριακή στις 12.30 μ.μ. στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.