Η ώρα είναι:

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Έκτακτη είδηση: Προφυλακίστηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Μετά από τη σχεδόν εξάωρη απολογία του στον ανακριτή

Προφυλακίστηκε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, όπως και ο Γιώργος Πατέλης, σύμφωνα με απόφαση που ελήφθη περίπου στις 4 τα ξημερώματα.

Ο Γενικός γραμματέας του κόμματος θα μεταφερθεί αύριο στη φυλακή. Για «πολιτική δίωξη» έκανε λόγο ο ίδιος.

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής υποστήριξε πως οι καταγεγραμμένες τηλεφωνικές κλήσεις, από τον πυρηνάρχη της τοπικής οργάνωσης σε σταθερά τηλέφωνα, που πραγματοποιήθηκαν μετά τη δολοφονία του τραγουδιστή και αντιφασίστα Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, ήταν αριθμοί που έχει παραχωρήσει ο ίδιος στα γραφεία του κόμματος και έτσι δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο ότι ο κατηγορούμενος πυρηνάρχης συνομίλησε με τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος φέρεται να ζήτησε από την ανάκριση να προχωρήσει σε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προκειμένου να παραδοθούν καταγεγραμμένες συνομιλίες εφόσον υπάρχουν.

Αύριο ξεκινάει το ανακριτικό έργο για τον Παππά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.