Η ώρα είναι:

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα πέρασε μέσα από την κόλαση και οι Έλληνες άντεξαν»

Δήλωσε σε δισέλιδη συνέντευξή του

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δισέλιδη συνέντευξή του σε κυριακάτικο φύλλο αυστριακής εφημερίδας, δήλωσε ότι «Η Ελλάδα πέρασε μέσα από την κόλαση και οι Έλληνες άντεξαν αυτή την κρίση με πολλή αξιοπρέπεια» ταυτόχρονα διαβεβαίωσε πως η χώρα σκοπεύει να αποπληρώσει το χρέος της εκτιμώντας πως σε δύο χρόνια θα έχει περάσει τη δυσκολότερη περίοδο.

Ο ίδιος δεν αναμένει ένα τρίτο πακέτο βοήθειας, ενώ τα χρήματα θα επιστραφούν, «όχι γιατί αυτό υπαγορεύουν οι πιστωτές, αλλά γιατί θέλουμε να βάλουμε σε τάξη τη χώρα μας». «Είμαστε μέρος της ευρωπαϊκής οικογένειας, παρακαλέσαμε για βοήθεια την Ευρωπαϊκή Ένωση, σκοπεύουμε να αποπληρώσουμε τα χρέη μας», ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως το τελευταίο που θα χρειαζόταν τώρα η χώρα θα ήταν να τη δείχνουν κάποιοι με το δάκτυλο και να αμφισβητούν την αξιοπρέπειά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.