Η ώρα είναι:

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Εκτός για τέσσερις μήνες 59 ιατροί από τον ΕΟΠΥΥ

Διακόπτονται οι συμβάσεις τους

Ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ αποφάσισε να διακοπούν οι συμβάσεις για 59 ιατρούς όπως και η πιστοποίησή τους στο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης της ΗΔΙΚΑ, καθώς:

«Πρόκειται για ένα μέρος από τους ογδόντα επτά ιατρούς που είχαν εντοπιστεί το προηγούμενο διάστημα μέσα από στατιστική επεξεργασία για προκλητή ζήτηση και για κατευθυνόμενη συνταγογράφηση. Ο ΕΟΠΥΥ κάνει τις ενέργειες που πρέπει να κάνει και πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι από εδώ και πέρα το σύστημα λειτουργεί με συγκεκριμένους διαφανείς κανόνες και αρχές», αναφέρει ο υφυπουργός Υγείας Αντ. Μπέζας.

Την ίδια στιγμή ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης κάλεσε τους ιδιοκτήτες ιδιωτικών κλινικών που είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ, να ανακαλέσουν την επίσχεση εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.