Η ώρα είναι:

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Δηλώσεις Υπουργού Υγείας Ά. Γεωργιάδη στην παρουσίαση του "Εισιτηρίου Ελεύθερης Πρόσβασης" (Healthvoucher)

Στη σημερινή επίσκεψη στο ΚΕΠ Μοσχάτου-Ταύρου

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε:

"Σε συνέχεια μιας πολύ μεγάλης προσπάθειας και μιας πολύ καλής ιδέας που είχε η προηγούμενη πολιτική ηγεσία με επικεφαλής τον κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο και σε πλήρη συντονισμό όλα τα συναρμόδια υπουργεία μεταξύ μας, το Διοικητικής Μεταρρυθμίσεως για τη χρήση από τους πολίτες τών ΚΕΠ και φυσικά το Υπουργείο Ανάπτυξης για τη χρηματοδότηση μέσω του ΕΣΠΑ, κάνουμε μια συντονισμένη προσπάθεια για να βοηθήσουμε εκείνους τους συμπολίτες οι οποίοι χάνουν την ασφαλιστική τους κάλυψη, μέσα στην πολύ δύσκολη εποχή που ζούμε.

Στοχεύουμε να αξιοποιήσουμε όσο γρηγορότερα μπορούμε, όσο περισσότερα ευρωπαϊκά χρήματα μπορούμε, για να παρέχουμε στους συμπολίτες μας ιατρικές εξετάσεις. Και το κυριότερο, όπως έχει δομηθεί το σύστημα –και πολύ καλά το σχεδίασε ο κ. Λυκουρέντζος- μπορούμε, όσο βρίσκουμε περισσότερα χρήματα, να αρχίσουμε να βάζουμε περισσότερα πράγματα πάνω στο σύστημα για να καλύπτουμε τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες του πληθυσμού σε υπηρεσίες υγείας. Στόχος της κυβερνήσεως είναι στο τέλος, να μην αφήσουμε κανέναν συμπολίτη μας που έχει ανάγκη υπηρεσιών υγείας, χωρίς κάλυψη. Και το εισιτήριο υγείας, το healthvoucher, θα είναι πολύ χρήσιμο σε αυτήν την προσπάθεια.

Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα τον πρ. Υπουργό Υγείας για την εξαιρετική του προσπάθεια, αλλά και τους δύο συναρμόδιους υπουργούς, οι οποίοι πραγματικά, όποτε τους χρειαστήκαμε ήταν παρόντες. Και βεβαίως τον υφυπουργό, τον κ. Μπέζα, καθώς ο ΕΟΠΥΥ έχει διαθέσει όλες του τις δυνάμεις για να γίνει αυτό πραγματικότητα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.