Η ώρα είναι:

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: «Έστω και αργά, η κυβέρνηση έπραξε το αυτονόητο»

Ζητά πρόωρες εκλογές

Ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις εξελίξεις που αφορούν στις συλλήψεις στελεχών και βουλευτών του κόμματος, αναφέρει σε ανακοίνωσή:

«Έστω και αργά, η κυβέρνηση έπραξε το αυτονόητο» είπε ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ συνέχισε επιρρίπτονται ευθύνες στην κυβέρνηση: «Είναι οι ίδιοι που μέχρι χθες έδειχναν ανοχή και συνενοχή. Είναι οι ίδιοι που έκαναν τα στραβά μάτια για τη διαπλοκή των εγκληματιών με θύλακες μέσα στον κρατικό μηχανισμό. Είναι οι ίδιοι που ανερυθρίαστα έκαναν σκέψεις ακόμα και για μετεκλογική συνεργασία μαζί τους. Είναι οι ίδιοι που σε κάθε ευκαιρία χρησιμοποιούσαν τη ΧΑ για να επιτεθούν στον ΣΥΡΙΖΑ, επικαλούμενοι την άθλια και ανιστόρητη θεωρία των δύο άκρων.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, όμως, αντικειμενικά γυρίζουμε σελίδα. Τόσο η πολιτική επιλογή της ανοχής στους νεοναζί όσο και η αθλιότητα των δύο άκρων καταρρέει με πάταγο. Οι προφανείς ευθύνες της κυβέρνησης δεν παραγράφονται.

Εντούτοις αυτό που προέχει τώρα είναι το μαχαίρι να φθάσει στο κόκκαλο και να αποξηλωθούν οι παρακρατικοί και ναζιστικοί θύλακες στον κρατικό μηχανισμό» καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.