Η ώρα είναι:

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Α. Λυκουρέντζος: «Μπήκε σε διαδικασία υλοποίησης μια επιλογή κορυφαίας σημασίας για τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας»

Τρέχει το πρόγραμμα για το "εισιτήριο υγείας"

Δηλώσεις πρ. Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου κατά την επίσκεψη στο ΚΕΠ Μοσχάτου-Ταύρου για την παρουσίαση του "Εισιτηρίου Ελεύθερης Πρόσβασης" σε Υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Healthvoucher):

Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στις συνεργάτριες και τους συνεργάτες μου στο Υπουργείο Υγείας, διότι συνέλαβαν, σχεδίασαν και έθεσαν σε φάση εφαρμογής την ιδέα του εισιτηρίου υγείας.

Τέλος, να ευχαριστήσω προσωπικά τον Υπουργό, κ. Γεωργιάδη, διότι, η ευγενική του πρόσκληση να είμαι παρών σήμερα εδώ, είναι μία πράξη τιμής και αναγνώρισης μιας συλλογικής προσπάθειας που έγινε κατά τη θητεία μου στο Υπουργείο Υγείας και έθεσε τις βάσεις για τις αναγκαίες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις τις οποίες ο Υπουργός επιχειρεί σήμερα με τόλμη και αποφασιστικότητα. Ευχαριστώ και εύχομαι «καλή επιτυχία» στο όλο έργο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.