Η ώρα είναι:

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Κέρκυρα: Νεκρή εντοπίστηκε η 66χρονη που την αναζητούσαν από την Παρασκευή

Βρέθηκε η αγνοούμενη λουόμενη στην Κέρκυρα

Από το απόγευμα της Παρασκευής 30 Αυγούστου, ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, ότι στη θαλάσσια περιοχή παραλίας «ΔΑΣΣΙΑ» Κέρκυρας, αγνοείται 66χρονη λουόμενη.

Άμεσα, προς τον εντοπισμό της ξεκίνησαν έρευνες από ξηράς με περιπολικό όχημα της Λιμενικής Αρχής και ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής για παροχή συνδρομής, ενώ δια θαλάσσης οι έρευνες πραγματοποιούνταν με πλωτό περιπολικό, ιδιωτικά σκάφη καθώς και δύο ιδιώτες δύτες.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν έως και πρωινές ώρες σήμερα όταν ο κυβερνήτης σκάφους που συμμετείχε στις έρευνες, εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή νήσου «ΒΙΔΟ» γυναικεία σορό.

Στο σημείο μετέβη πλωτό περιπολικό, στελέχη περισυνέλεξαν τη σορό και τη μετέφεραν στη μαρίνα Γουβιών Κέρκυρας, όπου αναγνωρίστηκε από τους οικείους της, ενώ στη συνέχεια διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.