Η ώρα είναι:

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Βύθιση αλιευτικού σκάφους στη Σκόπελο - νεκρός ο κυβερνήτης

Καλά στην υγεία τους τρεις επιβάτες

Νωρίς σήμερα ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Γλώσσας Σκοπέλου από το Λιμεναρχείο Σκοπέλου για περιστατικό βύθισης του επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους «ΤΑΣΟΥΛΑ» στη θαλάσσια περιοχή «ΠΛΑΡΟΝΗΣΙ» Σκοπέλου με τέσσερις επιβαίνοντες ηλικίας 77, 61, 23 και 17 ετών.

Άμεσα η Λιμενική Αρχή ενημέρωσε βοηθητική λέμβο για παροχή συνδρομής και επιβατηγό σκάφος το οποίο εντόπισε και περισυνέλεξε τους τρεις εκ των τεσσάρων επιβαινόντων και τους μετέφερε στο λιμένα Γλώσσας Σκοπέλου όπου εξετάστηκαν από γιατρό του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου και βρέθηκαν καλά στην υγεία τους.

Λίγο αργότερα, εντοπίστηκε στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή χωρίς τις αισθήσεις του, ο 77χρονος κυβερνήτης του «ΤΑΣΟΥΛΑ» και περισυνελέγη. Η σωρός του μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου και αναμένεται να μεταφερθεί συνοδεία προσωπικού της Λιμενικής Αρχής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Γλώσσας Σκοπέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.