Η ώρα είναι:

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Άδωνις Γεωργιάδης: "Μετάταξη 6.000 γιατρών του ΕΟΠΥΥ στο ΕΣΥ εξετάζει η κυβέρνηση"

Σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Υγείας

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη σε συνέντευξή που παραχώρησε, η κυβέρνηση εξετάζει τη μετάταξη 6.000 γιατρών του ΕΟΠΥΥ στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Ο υπουργός ανέφερε πως αυτή η κίνηση έχει σκοπό την εξυγίανση του ασφαλιστικού οργανισμού και τη διασφάλιση 6.000 υπαλλήλων από τις 12.500 που απαιτούνται ως το τέλος του χρόνου για να ολοκληρωθεί το δεύτερο κύμα της κινητικότητας.

Σε ίδια συνέντευξή, προσθέτει πως «όποιος γιατρός συλληφθεί να έχει κάνει προκλητή ζήτηση ή να έχει πλουτίσει παράνομα θα απολύεται από τον ΕΟΠΥΥ».

Σε ερώτηση που του έγινε εάν θα δοθούν τα ονόματα των γιατρών στη δημοσιότητα, δήλωσε: «Πολύ θα ήθελα να μπορώ να το κάνω. Φοβάμαι ότι χρειάζονται, εάν θυμάμαι καλά το νόμο, τελεσίδικες αποφάσεις για να δώσεις ονόματα στη δημοσιότητα».

Τέλος, σχετικά με τα γενόσημα φάρμακα, είπε: «Καλούμε τους πάντες σε εθνική εκστρατεία για την επίτευξη του εθνικού στόχου του 60% στη διείσδυση της αγοράς φαρμάκου. Αν δεν πιάσουμε αυτόν τον στόχο θα έχουμε αποτύχει ως σύστημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.