Η ώρα είναι:

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Δενδρύλλια κάνναβης βρέθηκαν στην αυλή 26χρονου στη Σαμοθράκη

Συνελήφθη για δενδρύλλια φυτών κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών στο σπίτι του

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στην περιοχή «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Χώρας Σαμοθράκης, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής και με τη συνδρομή προσωπικού του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας και αστυνομικού σκύλου, 26χρονος, καθώς βρέθηκε να κατέχει στην αγροτική οικεία του, μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους 13,1 γραμμαρίων και μία νάιλον συσκευασία περιέχουσα κατεργασμένη κάνναβη μεικτού βάρους 0,5 γραμμαρίων.

Επίσης, βρέθηκαν εντός του κήπου της οικίας του, δέκα δενδρύλλια ειδικής κατηγορίας φυτών κάνναβης ύψους 0,40 μέχρι 0,75 εκατοστών.

Από τη Λιμενική Αρχή Σαμοθράκης που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία κατασχέθηκαν ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας καθώς και τα δενδρύλλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.