Η ώρα είναι:

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Σε ύφεση τα πύρινα μέτωπα σε Αλεποχώρι, Πάρνηθα και Κορινθία

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι πυροσβέστες για τυχών αναζωπυρώσεις

Σε ύφεση βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η φωτιά που άρχισε χθες λίγο μετά τις 9 το βράδυ στη θέση Πέτρα της Βαρυμπόμπης, στους πρόποδες της Πάρνηθας.

Παράλληλα, όμως ένα νέο μέτωπο ξέσπασε τα ξημερώματα της Πέμπτης, στο Αλεποχώρι Μεγάρων. Η φωτιά, βρίσκεται και αυτή σε ύφεση.

Για την κατάσβεση συμμετείχαν: Ο Στρατός με 42 στρατιώτες και τρία μηχανήματα, 100 πυροσβέστες με 32 οχήματα, 5 ομάδες πεζοπόρο τμήμα, 10 εθελοντικά οχήματα με 20 άτομα, 15 υδροφόρες δήμων και 10 ιδιωτικές υδροφόρες.

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε δασική έκταση στην περιοχή Κάβος Ισθμίων στην Κορινθία, είναι και αυτή σε ύφεση.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προειδοποιεί για τον υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς σε αρκετές περιοχές της χώρας, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν και σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.