Η ώρα είναι:

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Αναλυτικά όλες οι σημερινές απεργιακές κινητοποιήσεις

"Παραλύει" ολόκληρη η χώρα

Απεργιακό «μπλακ άουτ» ενάντια στη διαθεσιμότητα και στις απολύσεις στο Δημόσιο.

Στη γενική 24ωρη απεργία που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για σήμερα Τρίτη, συμμετέχουν:

- Οι εργαζόμενοι στην Υγεία, την Πρόνοια και το ΕΚΑΒ καθώς επίσης και οι νοσοκομειακοί γιατροί, ενώ στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ θα συμμετάσχουν και οι εκπαιδευτικοί.

- ΟΣΕ και Προαστιακός δε θα πραγματοποιήσουν δρομολόγια, στάσεις εργασίας ανακοινώθηκαν σε λεωφορεία και τρόλεϊ (9πμ-9μμ θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια).

- Η Ομοσπονδία Εργαζομένων στον ΟΤΕ συμμετέχει στην 24ωρη απεργία.

- Κλειστές θα παραμείνουν οι δημόσιες επιχειρήσεις και οι δήμοι της χώρας όπως αποφάσισε η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ.

Στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στη πλατεία Κλαυθμώνος από τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ, το ΠΑΜΕ καλεί σε ξεχωριστή συγκέντρωση στις 10.30 στην Ομόνοια. Για τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα γίνει προσυγκέντρωση στις 10.30 το πρωί στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Το βράδυ στις 8.30, θα γίνει πανελλαδικό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος, με προσπάθεια συμμετοχής όλων των κλάδων εργαζομένων του Δημόσιου και του Ιδιωτικού Τομέα. Θα πραγματοποιηθεί ολονύχτια διαμαρτυρία και συναυλία συμπαράστασης.

Την Τετάρτη, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία προς τη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.