Η ώρα είναι:

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας με καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού σύμφωνα με την ΕΜΥ για σήμερα τετάρτη 17-07-2013

Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική στερεά, τις Σποράδες και την Εύβοια και προς το απόγευμα την Πελοπόννησο ισχυρές καταιγίδες που ενδέχεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Βαθμιαία επικράτηση βορειοανατολικών ανέμων 7 με 8 μποφόρ στο αιγαίο. Πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα ανατολικά και βόρεια.

Στην αττική νεφώσεις με όμβρους η καταιγίδες πιθανόν τις πρωινές ώρες έντονες κυρίως στα βόρεια. Το απόγευμα βελτίωση. Άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία από 20 έως 29 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια τμήματα θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις με καταιγίδες κατά τόπους έντονες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και αργά το απόγευμα θα σταματήσουν. Άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 22 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.