Η ώρα είναι:

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Συνελήφθη 54χρονος αλλοδαπός στην Ηγουμενίτσα για κατοχή ναρκωτικών

Βρέθηκαν κρυμμένα εντός των αποσκευών του

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών της οικείας Λιμενικής Αρχής, και κατόπιν ένδειξης αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, 54χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, καθώς κατόπιν ελέγχου βρέθηκε κρυμμένη εντός των αποσκευών του στο χώρο του πορτμπαγκάζ, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη κάτω από τα καθίσματα των συνεπιβατών, ποσότητα πιθανόν ακατέργαστης ινδικής κάνναβης συνολικού μικτού βάρους είκοσι επτά κιλών και τετρακοσίων ογδόντα γραμμαρίων, επιμελώς συσκευασμένη σε είκοσι πέντε πακέτα.

Κατόπιν διενέργειας σωματικής έρευνας, βρέθηκε επίσης στην κατοχή του 54χρονου, εντός νάιλον συσκευασίας σε μπουκάλι, ποσότητα ναρκωτική ουσίας, πιθανόν κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους 0,5 γραμμαρίων.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. όχημα και οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.