Η ώρα είναι:

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Μιχάλης Ζαμπίδης «Ένας αθλητής μπορεί να κάνει σεξ μέχρι και 3 μέρες πριν τον αγώνα»

Τι δήλωσε σε τηλεοπτική συνέντευξη

Ο πρωταθλητής του kick box είναι καλεσμένος στην αποψινή εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη "Movies & stars". Μια "πιπεράτη" συνέντευξη, στην οποία αποκαλύπτει μεταξύ άλλων:

«Ένας αθλητής όταν φτάνει να αγωνιστεί λεπτομέρειες παίζουν ρόλο στο αν κερδίσει ή αν χάσει. Οι τελευταίες μελέτες λένε ότι ένας άνδρας μπορεί να κάνει σεξ μέχρι και 3 μέρες πριν τον αγώνα του γιατί τόσο απαιτείται για να γίνει πλήρης ορμονική αποκατάσταση και να δράσει σαν αγχολυτικό. Εγώ ακολουθώ αυτό το πρωτόκολλο. Από εκεί και πέρα αφοσιώνομαι στον αγώνα μου.Όσο αισθάνομαι δυνατός και πεινασμένος γι αυτό που κάνω θα συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω. Το βλέπω πολύ ηθικά και αν δεν μπορώ να αντικρίσω τον κόσμο στο στάδιο που βγαίνω και με στηρίζουν τότε θα σταματήσω να το κάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.