Η ώρα είναι:

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Προσπαθώ να ζω με την απώλεια της μητέρας μου

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη της ηθοποιού

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη σε πρόσφατη συνέντευξή της είπε: «Κάποιοι δημοσιογράφοι για να ζουν και να βγάζουν το ψωμάκι τους, δημιουργούν ένα πολύ μεγάλο παραμύθι για να κλάψει ο κόσμος, με διάφορες εντυπώσεις που δεν υπάρχουν».

Μίλησε και για το ατύχημα που είχε πριν λίγους μήνες που κάποια μέσα το περιέγραψαν ως απόπειρα αυτοκτονίας:

«Στο κουτσομπολιό και στη βλακεία σηκώνω τα χέρια ψηλά. Πραγματικά, ήταν φρικτό. Κάποιοι δημοσιογράφοι για να ζουν και να βγάζουν το ψωμάκι τους, δημιουργούν ένα πολύ μεγάλο παραμύθι για να κλάψει ο κόσμος, με διάφορες εντυπώσεις που δεν υπάρχουν. Στην αρχή, θύμωσα με όλο αυτό. Η αλήθεια είναι ότι πότιζα τις γλάστρες σπίτι μου, δεν πρόσεξα, έπεσα και έσπασα το πόδι μου. Κάτι δηλαδή που θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε. Γράφτηκαν πάρα πολλά. Σε κάποιο site, άφηναν διάφορα υπονοούμενα, του τύπου ακόμα και ότι αποπειράθηκα να αυτοκτονήσω. Είναι γελοία όλα αυτά».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και για τον θάνατο της μητέρας της:

«Προσπαθώ να ζω με την απώλεια της. Ζω με την ανάμνηση της, και το κενό που μου έχει αφήσει. Δεν ήταν καθόλου εύκολο να διαχειριστώ αυτό το γεγονός στην αρχή. Ήταν πολύ βίαιος αποχωρισμός. Με τη μητέρα μου ήμασταν μαζί 24 ώρες το 24ωρο και ο θάνατος της ήρθε πολύ απότομα. Ήταν πολύ δύσκολες εκείνες οι ώρες. Απλώς αποφάσισα για να την κάνω περήφανη και για να είναι καλά εκεί που βρίσκεται, να ζω δυο φορές για εκείνη και να κάνω πράγματα που θα ήθελε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.