Η ώρα είναι:

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Απόψε στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς «Life»

Οι ντετέκτιβ Κρουζ και Ρις αναλαμβάνουν την υπόθεση τής Άννα Τέρνερ, η οποία δολοφονήθηκε τη νύχτα του γάμου της, στο δωμάτιο του ξενοδοχείο.

Αρχικά συλλαμβάνουν τον σύζυγο του θύματος, τον οποίο βρίσκουν στην πισίνα του ξενοδοχείου, μεθυσμένο και καλυμμένο στα αίματα. Ο υπαστυνόμος είναι πεπεισμένος πως θα μπορέσουν να τον καταδικάσουν αλλά ο Κρουζ δεν είναι σίγουρος ότι έχουν συλλάβει τον σωστό άνθρωπο και στρέφεται στον φωτογράφο του γάμου για τυχόν άλλα στοιχεία. Ο Κρουζ συνεχίζει την προσωπική του έρευνα για την άδικη καταδίκη του και έρχεται σε επαφή με τον τότε επικεφαλής της υπόθεσης, Καρλ Έιμς. Συνταξιοδοτημένος πλέον, ο Καρλ, συνεχίζει να πιστεύει ότι ο Κρουζ ήταν ο ένοχος, παρά τα όσα απέδειξαν τα στοιχεία D.N.A. Ο Κρουζ, ανακαλύπτει πως κάποιες σημαντικές πληροφορίες της υπόθεσης του παραλήφθηκαν, ίσως επίτηδες, από την αναφορά της αστυνομίας...

Απόψε στις 21:00 στο Star.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.