Η ώρα είναι:

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Καιρός: Κολλημένο στους 40 το θερμόμετρο

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα Πέμπτη 12-07-2012 σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Καιρός γενικά αίθριος. Το βράδυ καταιγίδες στα βόρεια που θα ενισχύσουν πρόσκαιρα τους ανέμους στις θαλάσσιες περιοχές. Η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα θα αγγίξει στα ηπειρωτικά τους 41 και πιθανώς τοπικά στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 42 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική αίθριος καιρός. Άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 27 έως 40 βαθμούς κελσίου. Σε παραθαλάσσιες περιοχές η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος καιρός. Από το βράδυ θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα είναι πιθανώς τοπικά έντονα.

Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Κατά τη διάρκεια των καταιγίδων τοπικά 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από 24 έως 39 βαθμούς κελσίου.

Δείτε εδώ τον καιρό για 25 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.