Η ώρα είναι:

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Καιρός: Στους 40 βαθμούς κελσίου το θερμόμετρο σήμερα

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα Τρίτη 10-07-2012 σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια και πιθανόν τα δυτικά και κεντρικά ορεινά. Η θερμοκρασία στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά, κατά τόπους στους 40 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός. Λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά του νομού. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 25 έως 39 βαθμούς κελσίου. Σε παραθαλάσσιες περιοχές η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά. Άνεμοι μεταβλητοί 2 με 3 και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί τοπικά 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 23 έως 37 βαθμούς κελσίου.

Δείτε εδώ τον καιρό για 25 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.