Η ώρα είναι:

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

“Respect” στην Εθνική Ελλάδος που βρίσκεται στις 8 καλύτερες ομάδες του Euro 2012!

Θρίαμβος για τους Έλληνες διεθνείς - Ιστορική πρόκριση!

Στις οκτώ καλύτερες ομάδες της μεγάλης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης που δεν είναι άλλη από το Euro βρίσκεται από το Σάββατο η Ελλάδα.

Η εθνική αντιστάθηκε στους Ρώσους παίκτες και με γκολ του Καραγκούνη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, και με το τελικό 1-0, κατάφεραν να ανατρέψουν όλα τα προγνωστικά.

Με τον όμιλο να κρύβει συγκινήσεις και εκπλήξεις, η Εθνική μας αντιμετωπίζει την ερχόμενη Παρασκευή τη Γερμανία, σε ένα αγώνα χωρίς αύριο, μιας και όποια ομάδα χάσει γυρίζει πίσω.

Στο επόμενο παιχνίδι, εκτός από τις γνωστές απουσίες, δε θα μπορέσει να παίξει ο σκόρερ της εθνικής, Γιώργος Καραγκούνης μιας και δέχτηκε κίτρινη κάρτα από το διαιτητή, που σύμφωνα με τη γνώμη του «εκβίασε» το πέναλτι σε μια κρίσιμη στιγμή για τον αγώνα.

Καλή επιτυχία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.