Η ώρα είναι:

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Minute to win it: Ξεχωριστό το αποψινό επεισόδιο

O Δημήτρης Ουγγαρέζος πατάει το χρονόμετρο του «Minute to Win it» και υποδέχεται παίκτες έτοιμους να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες του παιχνιδιού.

Πρώτη διαγωνίζεται η Εύη, μια όμορφη φοιτήτρια οικονομικών. Ενώ μοιάζει για ένα πολύ ήσυχο και εσωστρεφές κορίτσι, κρύβει μέσα της μια πολύ δυναμική και καλή παίκτρια. Γυρνάει γύρω της χαρτιά υγείας, βάζει καλάθια στο κεφάλι της, ισορροπεί κρεμάστρες, πετάει κουτάλια σε ποτήρια και διεκδικεί τις 50.000 ευρώ του «Minute to Win it»!

Το ζευγάρι που ακολουθεί είναι η χαρά της ζωής! Η Σοφία και ο Νίκος αν και είναι πολλά χρόνια μαζί, ζουν ακόμη τον παιδικό τους έρωτα. Είναι συνέχεια γελαστοί και διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο προκειμένου να πάνε ένα ταξίδι. Βάζουν αμπαζούρ στο κεφάλι τους, δημιουργούν μεγάλα ντόμινο και σβήνουν φώτα με μπαλάκια, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή!

Στο «Minute to Win it» ένα λεπτό αρκεί για να τα καταφέρεις.

Απόψε στις 21:00 στο Mega.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.