Η ώρα είναι:

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Castle: Απόψε η πρεμιέρα της νέας σειράς του Ant1 - Όλες οι λεπτομέρειες

Μια ασυνήθιστη αστυνομική σειρά με κωμικά στοιχεία και ρομαντική ατμόσφαιρα. Ο ΑΝΤ1 φέρνει στους δέκτες μας το CASTLE και κάνει στις σειρές μυστηρίου… την ανατροπή!

Πρωταγωνιστής είναι ο Ρίτσαρντ Καστλ. Ένας πολύ ελκυστικός συγγραφέας βιβλίων μυστηρίου, που τα έχει όλα: φήμη, φανατικούς αναγνώστες και φυσικά πολλές όμορφες γυναίκες. Όμως όλα αυτά έχουν πάψει να τον ικανοποιούν. Τότε η ζωή του όμως αποκτά νέο ενδιαφέρον, όταν η ντετέκτιβ Κέιτ Μπέκετ τον καλεί για βοήθεια, καθώς εμφανίζεται ένας δολοφόνος ο οποίος σκηνοθετεί τα εγκλήματά του σύμφωνα με την περιγραφή που έχει κάνει ο συγγραφέας στα βιβλία του. Η συνεργασία ανάμεσα στον χαλαρό Ρίτσαρντ Καστλ και τη συντηρητική Κέιτ Μπέκετ θα προκαλέσει εντάσεις. Η έλξη μεταξύ τους δεν θα αργήσει να εκδηλωθεί. Ανάμεσα σε επικίνδυνες συγκρούσεις και καυτές, ρομαντικές στιγμές, ο Ρίτσαρντ θα νιώσει και πάλι ζωντανός. Αν γι αυτό υπεύθυνη είναι η δράση ή η όμορφη Κέιτ, θα το δούμε στη συναρπαστική συνέχεια!

Σειρά μυστήριου αμερικάνικης παραγωγής του 2009

ΠΑΙΖΟΥΝ: Νείθαν Φίλιον, Στάνα Κάτις, Μόλι Κουίν, Ρούμπεν Σαντιάγκο-Χάτσον, Σούσαν Σάλλιβαν, Μονέτ Μάζουρ.

Πρεμιέρα απόψε στις 23:00 στον Ant1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.