Η ώρα είναι:

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Του νερού τα παραμύθια: "Ελαφόνησος-Μονεμβασιά"

Σε μία βραδιά στην Ελαφόνησο, με καλή παρέα γύρω από τη φωτιά, τραγούδια και συζητήσεις υπό το φως της πανσέληνου, προσκαλούν τους τηλεθεατές «Του νερού τα παραμύθια.

Το σκάφος, στο οποίο επιβαίνει η δωδεκαμελής παρέα της εκπομπής, καταπλέει στην παραλία του Σίμου. Η εκπομπή αρχίζει με βουτιές στη γαλαζοπράσινη παραλία και στη συνέχεια παρακολουθεί το στήσιμο της σκηνής στο κάμπινγκ όπου φιλοξενείται. Με την έλευση του ολόγιομου φεγγαριού «του νερού τα παραμύθια» απλώνονται γύρω από τη φωτιά και η νύχτα γεμίζει νότες και γέλια…

Επόμενος προορισμός της εκπομπής είναι η Μονεμβασιά. Η Ίνα Ταράντου δοκιμάζει το «νέκταρ των Θεών», το ξακουστό κρασί Μαλβάζια, περπατάει στη μυστηριώδη καστροπολιτεία, αναρριχάται σε έναν εντυπωσιακό βράχο με θέα τον Κάβο Μαλιά και συνεργάζεται με κρεμμυδοπαραγωγούς στο λιοπύρι, διαπιστώνοντας πώς βγαίνει το μεροκάματο στο χωράφι.

Σήμερα στις 16:00 στην ΕΤ3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.