Η ώρα είναι:

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Καιρός: Πέφτει η θερμοκρασία σήμερα

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα Τετάρτη 27-06-2012 σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, το βόρειο αιγαίο την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη βόρεια Εύβοια και την κεντρική στερεά σποραδικές βροχές και καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές και βελτίωση το απόγευμα. Ενίσχυση των βορείων ανεμών στο αιγαίο τοπικά στα 7 μποφόρ. η θερμοκρασία σε αισθητή πτώση.

Στην αττική λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια και δυτικά όπου ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα κυρίως στα βορειοδυτικά ορεινά. Άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από 24 έως 33 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη μέχρι 30 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά του νομού πιθανώς τοπικά ισχυρές. Βελτίωση από το απόγευμα. Άνεμοι βόρειοι 3 με 5 και από το απόγευμα μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 22 έως 32 βαθμούς κελσίου.

Δείτε εδώ τον καιρό για 25 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.