Η ώρα είναι:

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Ημερολόγια 2: "Πέτρος Φιλιππίδης – Μαριέττα Φαφούτη"

Στην καρδιά ενός δύσκολου καλοκαιριού, δυο προσωπικότητες, που τους χωρίζουν χρόνια καλλιτεχνικής πορείας, αλλά τους ενώνουν η αισιοδοξία και η θετική διάθεση, δίνουν ραντεβού στο πλατό των «Ημερολογίων».

Πρώτος καλεσμένος της εκπομπής ένας ηθοποιός και σκηνοθέτης που σφραγίζει με το ταλέντο και την τεχνική του κάθε παράσταση στην οποία συμμετέχει. Ο Πέτρος Φιλιππίδης, περιεκτικός και ουσιαστικός, συζητάει με την Λένα Αρώνη για την δουλειά του, μοιράζεται τις σκέψεις του για τη δύσκολη συγκυρία της χώρας και μαζί με την Λένα, υποδέχονται τη δεύτερη καλεσμένη, την μουσικό Μαριέττα Φαφούτη. Η Μαριέττα, λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του δεύτερου δίσκου της, παίζει μουσική στο στούντιο και συζητάει με τον Πέτρο και την Λένα για την μέχρι τώρα πορεία της και τη σημασία της πρώτης ύλης της τέχνης, που δεν είναι άλλη από τους ανθρώπους με τους οποίους συμβιώνουμε και συνεργαζόμαστε.

Σήμερα στις 18:00 στην ET1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.