Η ώρα είναι:

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Απόψε στο «Το αμάρτημα της μητρός μου»

Ο Στέφανος εντοπίζει τελικά την Κάτια στο χωριό της ξαδέλφης της, της Αντιγόνης.

Τώρα όμως, ποιος εξηγεί στην περίεργη ξαδέλφη ποιος είναι αυτός ο τύπος, που πήρε τα βουνά; Για να μην την αφήσουν να ψυλλιαστεί κάτι μια λύση υπάρχει, το ψέμα!

Έτσι, η Κάτια παρουσιάζει τον Στέφανο ως έναν βοηθό του κομμωτηρίου, τον Νούλη! Ο Στέφανος… ή Νούλης, αναγκάζεται να υποστηρίξει τον ρόλο του όσο καλύτερα γίνεται και να βρεθεί πολλές φορές σε δύσκολη θέση. Την ίδια στιγμή στην Αθήνα, ο «δαιμόνιος» δημοσιογράφος Ζαρόκωστας, έχει αρχίσει να υποπτεύεται τη σχέση Στέφανου - Κάτιας. Δεν μπορεί όμως ακόμα ν’ αποκαλύψει κάτι στον Απόστολο, αφού ο Αριστομένης βάζει μπρος τα «μαγικά» του και τον βγάζει… εκτός μάχης! Και όλα ίσως εξελίσσονταν ευκολότερα για τους δύο ερωτευμένους, αν ο Μανώλης δεν αναγνώριζε τελικά τον Στέφανο!

Απόψε στις 23:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.