Η ώρα είναι:

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Τι θα συμβεί σε αυτό το επεισόδιο της εκπομπής «Στην πράξη»;

Ιστορίες διαφορετικών ανθρώπων που παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους, που καινοτομούν, που πράττουν...

Η Σύλβια Κλιμάκη συναντά τον διεθνώς διακεκριμένο καθηγητή Ναυπηγικής Aπόστολο Παπανικολάου τα προβλήματα του ναυπηγικού κλάδου στην Ελλάδα, τους λόγους που ο κλάδος αυτός έχει μαραζώσει και για ποιο λόγο ακόμη και τα ναυπηγεία της Ρουμανίας θεωρούνται πιο αξιόπιστα.

Ο ηθοποιός Κώστας Γάκης ξεναγεί τους τηλεθεατές στο μάθημα του αυτοσχεδιασμού, λέει πως κατεβαίνει στους δρόμους μαζί με όλους τους Έλληνες και διεκδικεί με ζήλο τα όνειρα του όσο δύσκολο κι αν είναι.

Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Στάϊνχαουερ, ξεναγεί στον κόσμο του λικέρ μαστίχας, περιγράφει τις τρομακτικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει προσπαθώντας να διεισδύσει σε ξένες αγορές και παροτρύνει να αγαπήσουν τα ελληνικά προϊόντα.

Ο συλλέκτης έργων τέχνης Δημήτρης Τσίτουρας, αναπολεί την Ελλάδα του Σεφέρη και του Τσαρούχη και μοιράζεται μαζί μας ιστορίες σα βγαλμένες από ταινία.

Κυριακή 12:30 στον ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.