Η ώρα είναι:

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Οι Βασιλιάδες: Ο Αιμίλιος ψάχνει για νέο σχέδιο εξόντωσης

Ανταλλαγή απειλών κι εκβιασμών ανάμεσα σε Μάρκο και Αιμίλιο, αφού μετά την επίθεση του Αιμίλιου, ο Μάρκος περνάει στην αντεπίθεση και τον απειλεί ότι θα αποκαλύψει στην Τιτίκα την κρυφή του σχέση με τη Λίζα (αγρίεψαν τα παλικάρια).

Ο Αιμίλιος όμως, που δεν παραδίδει εύκολα τα όπλα, ψάχνει για νέο σχέδιο εξόντωσης. Ο Αλέξης προσπαθεί ν' αλλάξει πρόσωπο (απέναντι στη Νεφέλη πάντα) και της προτείνει ένα εξωτικό ταξίδι. Η Στέλλα, που περνάει κρίση ταυτότητας, προσπαθεί (με μεγάλη αποτυχία) να ανακαλύψει τη θηλυκή της πλευρά. Ο Πάτροκλος όμως, που έχει νέο σχέδιο στο μυαλό του, την προσεγγίζει με «φιλικούς» σκοπούς. Κι ενώ ο Αιμίλιος ψάχνει για το καινούριο σχέδιο εξόντωσης του Βασιλιά, μια αναπάντεχη επίσκεψη θα του δώσει τη λύση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.