Η ώρα είναι:

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Τι σχολιάζει η Μαρία Χούκλη για τα δελτία ειδήσεων;

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1 μιλάει σε συνέντευξή της για την κατάσταση που επικρατεί στα δελτία ειδήσεων.

«Τα συναισθήματα πρέπει να απουσιάζουν από το δελτίο ειδήσεων», αναφέρει η ίδια. Και συνεχίζει: «Στην Ελλάδα, έχουμε μάθει να λειτουργούμε περισσότερο με το θυμικό μας, έχουμε εύκολους τους υψηλούς τόνους. Τώρα πια, είναι δύσκολο να είσαι ψύχραιμος, αποστασιοποιημένος, γιατί εμφανίζεσαι ως ανάλγητος» […] «Ωστόσο, μιλάει η εικόνα όταν έχεις για παράδειγμα μια σειρά συσσιτίου. Δεν χρειάζεται να της προσθέσεις επίθετα ή κραυγές. Τι περισσότερο να πεις όταν βλέπεις μεσήλικες να περιμένουν στην ουρά για ένα κομμάτι ψωμί;» […] «Υπάρχουν δελτία που μου αφήνουν πολύ στυφή γεύση, όταν για παράδειγμα άρχισαν οι περικοπές, για τους αστέγους. Δεν μπορείς να είσαι αμέτοχος σε όλα αυτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.