Η ώρα είναι:

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Πως θα είναι ο καιρός σήμερα;

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα Τρίτη 13-03-2012 σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Τοπικές βροχές, καταιγίδες στα νότια, οι οποίες στις νησιωτικές περιοχές θα είναι κατά τόπους έντονες και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά. Βόρειοι άνεμοι 8 και πρόσκαιρα τοπικά 9 μποφόρ στο αιγαίο. Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα.

Στην Αττική νεφώσεις με βροχές, μικρή πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας το πρωί στα νότια και χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και μέχρι αργά το βράδυ θα περιοριστούν στα ανατολικά και βόρεια του νομού.
Άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά και νότια 8 μποφόρ. Θερμοκρασία από 4 έως 8 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά του νομού τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 3 έως 8 βαθμούς κελσίου.

Δείτε εδώ τον καιρό για 25 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.