Η ώρα είναι:

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Τι καιρό θα έχουμε σήμερα;

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα Πέμπτη 01-03-2012 σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία:

Σταδιακή βελτίωση του καιρού στις περισσότερες περιοχές. Οι χαμηλές θερμοκρασίες όμως θα παραμείνουν και στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός τοπικά στα βόρεια ισχυρός.

Στην Αττική νεφώσεις με τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά - ημιορεινά και πρόσκαιρα στα βόρεια προάστια. Τοπικές βροχές η χιονόνερο στα υπόλοιπα. Σταδιακά από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα ανατολικά και βόρεια του νομού. Άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από 01 έως 07 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις με ασθενείς χιονοπτώσεις η χιονόνερο κυρίως στα ανατολικά του νομού. βελτίωση από το μεσημέρι. Άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ. Θερμοκρασία από 01 έως 08 βαθμούς κελσίου. στα ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Δείτε εδώ τον καιρό για 25 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.