Η ώρα είναι:

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Πως θα είναι ο καιρός σήμερα;

Η σημερινή πρόγνωση του καιρού σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Γενικά αίθριος καιρός. Τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό στα κεντρικά και βόρεια ορεινά να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στο ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι στο αιγαίο βόρειοι 4 με 6 και αργότερα στα νοτιοανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 07 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι-απόγευμα. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες. Άνεμοι ασθενείς. θερμοκρασία: από 07 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Δείτε εδώ τον καιρό για 25 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.