Η ώρα είναι:

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Λιαρέλης-Λιανός οι αποψινοί καλεσμένοι στο «Βράδυ» του Κωστόπουλου

Πέμπτη και ένα ακόμα βράδυ έρχεται στις οθόνες μας.

Καλεσμένοι της εκπομπής ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1, Στρατής Λιαρέλης, ο οποίος αποκαλύπτει τη συνταγή της μεγάλης επιτυχίας του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού. Τι λέει για τη Μαρία Χούκλη και τι εξομολογείται για τη φιλία του με τον Γιώργο Παπαδάκη; Πώς πήρε την απόφαση να γίνει δημοσιογράφος; Με ουζομεζέδες και τον Πέτρο απέναντί του, ο Στρατής Λιαρέλης, μιλάει για τη γυναίκα της ζωής του και δίνει τον ορισμό του «καλού ανθρώπου»!

Ο Γιώργος Λιανός, είναι ο δεύτερος καλεσμένος και λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της εκπομπής του στον ΑΝΤ1, «Galileo», μας δίνει tips για τα όσα απίστευτα επιστημονικά πειράματα πρόκειται να δούμε! Τι θυμάται από την εμπειρία του στο Fame Story και τι τον «συνδέει» με τις γυναίκες του "Wipe Out";

Απόψε στις 23:30 στον Ant1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.