Η ώρα είναι:

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Μικρή βελτίωση του καιρού

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα Παρασκευή 17-02-2012 σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας και μόνο στην Εύβοια, τις Σποράδες και τα νησιά του αιγαίου θα σημειωθεί χιονόνερο στα νότια παραθαλάσσια και χιονοπτώσεις στα υπόλοιπα. Θυελλώδεις άνεμοι στα πελάγη 8 και πιθανώς στα νοτιοανατολικά τοπικά 9 μποφόρ και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.

Στην Αττική λίγες νεφώσεις στα βόρεια αυξημένες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα βορειοανατολικά νωρίς το πρωί με πολύ γρήγορη βελτίωση.

Άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 08 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι βορειοδυτικοί 5 με 7 πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία από -02 (μείον 2) έως 04 βαθμούς κελσίου.

Δείτε εδώ τον καιρό για 25 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.