Η ώρα είναι:

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Ο καιρός σήμερα

Η πρόγνωση για σήμερα Πέμπτη 16-02-2012 σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού αιγαίου και τα Δωδεκάνησα κατά τόπους ισχυρές. χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο. εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ στις περισσότερες περιοχές της δυτικής, κεντρικής και βόρειας χώρας.

Σταδιακή επικράτηση θυελλωδών ανέμων στα πελάγη 7 τοπικά 8 μποφόρ και πτώση της θερμοκρασίας.

Στην Αττική λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν με τοπικές βροχές η χιονόνερο και παροδικές χιονοπτώσεις το απόγευμα στα γύρω ορεινά. Σταδιακή βελτίωση από το βράδυ.

Άνεμοι δυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από 03 έως 11 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις με χιονόνερο η χιόνι και βελτίωση από το απόγευμα. Άνεμοι ασθενείς που βαθμιαία θα γίνουν βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ. Θερμοκρασία από μείον 1 (-1) έως 06 βαθμούς κελσίου.

Δείτε εδώ τον καιρό για 25 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.