Η ώρα είναι:

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Πως θα είναι ο καιρός σήμερα;

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα Παρασκευή 03-02-2012 σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Χιονοπτώσεις στα βόρεια, στα ορεινά και πρόσκαιρα στα ημιορεινά της ηπείρου και της Θεσσαλίας. Τοπικές βροχές στις υπόλοιπες περιοχές και καταιγίδες κυρίως στα νησιά του ανατολικού αιγαίου. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας ως προς τις μέγιστες τιμές, το πρωί και τη νύχτα όμως θα σημειωθεί παγετός.

Στην Αττική νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές. Πιθανότητα το μεσημέρι στα νότια για πρόσκαιρη καταιγίδα.

Άνεμοι ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ που βαθμιαία θα γίνουν νότιοι νοτιοανατολικοί και θα ενισχυθούν. Θερμοκρασία από 2 έως 12 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά του νομού από μηδέν έως 6 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις με παροδικές χιονοπτώσεις που βαθμιαία θα περιοριστούν στα ορεινά-ημιορεινα και στις πεδινές περιοχές θα εκδηλώνονται βροχές. Άνεμοι μεταβλητοί 3 και τοπικά βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από μείον 2 (-2) έως 2 βαθμούς κελσίου.

Δείτε εδώ τον καιρό για 25 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.