Η ώρα είναι:

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Στην υγεία μας: Διασκεδάστε με ένα μοναδικό αποκριάτικο πάρτι

Ένα αποκριάτικο πάρτι, σε ρυθμούς ποπ, ροκ, λάτιν, αλλά και λαϊκούς, θα απολαύσουν οι τηλεθεατές.

Με κέφι, γλέντι, χορό και ξεφάντωμα σε κλίμα εορταστικό, με τραγούδια ξένα και ελληνικά – ποπ, ροκ και λάτιν – που ερμηνεύουν το συγκρότημα «48 ώρες», σε ρόλο πρωταγωνιστικό, η Υβέτ Τζάρβις, η Βανέσσα Αδαμοπούλου και ο Άλαν Σαντίν, αλλά και με λαϊκές επιτυχίες που τραγουδούν ο Πέτρος Ίμβριος, ο Άκης Δείξιμος, η Ζωή Παπαδοπούλου, η Κατερίνα Κουρεντζή και ο Γιώργος Αρμενιάκος.

Μαζί τους διασκεδάζουν και συμμετέχουν στο αποκριάτικο πάρτυ ο Kώστας Βουτσάς, ο Κώστας Στεφανής, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Ντίνα Νικολάου, η Γωγώ Ατζολετάκη, ο Γιώργος Χειμωνέτος, η Σύλβια Δεληκούρα, ο Δημήτρης Γρηγοράκης, η Κατερίνα Τσάβαλου, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, ο Kωστής Ζαφειράκης, ο Γιώργος Λαμπαθάκης, ο Πάνος Βλάχος, η Μελίνα Κόκκορη, η Ευγενία Παναγοπούλου, η Μαρία Κωσταντάκη, η Ιωάννα Παλαιοπάνου, η Άννα Πολύζου, η Δήμητρα Καλφούτζου, ο Γιώργος Κασπίρης, ο Σπύρος Σιγούρος, η Κέλλυ Καϊμάκη και η Αγγελική Τσίνα.

Απόψε στις 22:00 στη ΝΕΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.