Η ώρα είναι:

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Τι θα δούμε στον αποψινό «Όμορφο κόσμο 2»;

O Γρηγόρης βρίσκεται την Κρήτη και αναζητεί άνδρες με ταλέντο στο ποδόσφαιρο.

Στόχος του είναι να συμπληρώσει την ενδεκάδα που θα καταφέρει να τα βάλει με τις Κρήσσες, την πρωταθλήτρια ομάδα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα γυναικείου ποδοσφαίρου.

Για να μπει κάποιος στην επίλεκτη αυτή ομάδα, πρέπει να περάσει πρώτα από δοκιμασίες που θα υποδείξει ο Γρηγόρης και να αποδείξει την δεξιοτεχνία τους με την στρογγυλή θεά.

Πρόεδρο της ομάδας και δεξί του χέρι ορίζει τον Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος συνθέτει και τον ύμνο της ομάδας, προκειμένου να ενθαρρύνει τους παίκτες και να τονώσει το αγωνιστικό τους πνεύμα. Μαζί αναζητούν το καλύτερο αγωνιστικό σύστημα για την «μάχη των μαχών».

Η ένταση στον αγωνιστικό χώρο είναι μεγάλη, σε αυτή την αναμέτρηση χωρίς προηγούμενο. Όλοι θα αποζημιωθούν από το μεγάλο γλέντι που ακολουθεί, με έναν από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της Κρήτης, τον Στέλιο Μπικάκη.

Απόψε στις 21:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.