Η ώρα είναι:

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Και νικήτρια του «Dancing on ice» η Ιωάννα Πηλιχού!

Το λαμπερό σόου του Ant1 έριξε αυλαία.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Ιωάννα Πηλιχού, αναμετρήθηκαν στη σκηνή του «Dancing» και το κοινό έδωσε ψήφο «εμπιστοσύνης» στην Ιωάννα Πηλιχού.

Στη σκηνή εμφανίστηκαν όλοι οι συμμετέχοντες, οι οποίοι θυμήθηκαν τα παλιά και παρουσίασαν μια χωρογραφία τους επί πίστας, με μοναδική εξαίρεση την Σταματίνα Τσιμπτσιλή που λόγω προβλήματος στη μέση της -όπως είπε η ίδια, δεν ήταν δυνατόν να αθληθεί.

Η Πάμελα εμφανίστηκε με τα παγοπέδιλά της με τραγούδι που ερμήνευσε η ίδια, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου τραγούδησε ζωντανά σε μια μοναδική ερμηνεία και ο Μύρωνας Στρατής παρουσίασε τις νέες του επιτυχίες.

Η χαρά όλων ήταν έντονη όπως και η συγκίνηση τους. Μάλιστα, η Έλενα Παπαρίζου ανέφερε πως η σχέση που αναπτύχθηκε ήταν μοναδική και θα ήθελε να κρατήσει και μακριά από το πλατό και τα φώτα της εκπομπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.