Η ώρα είναι:

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Στην πράξη: Οι σημερινοί καλεσμένοι της Σύλβιας Κλιμάκη

Ιστορίες διαφορετικών ανθρώπων που παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους, που καινοτομούν, που πράττουν...

Προβάλλονται άνθρωποι που η πορεία τους, ο τρόπος σκέψης τους, και κυρίως οι ΠΡΑΞΕΙΣ τους μπορούν να δώσουν μια δυναμική απάντηση στην κρίση που βιώνει η χώρα μας. Στόχος είναι να αναδειχθεί μια κοινωνία που όχι μόνο δεν έχει χρεοκοπήσει, αλλά, εν μέσω επικρίσεων, κατηγοριών και έντονης αμφισβήτησης, «ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ» δουλεύει, προσπαθεί και επιτυγχάνει, ο καθένας από τη δική του θέση.

Ο Σπύρος Πολλάλης, καθηγητής αρχιτεκτονικής του πανεπιστημίου Harvard για περισσότερα από 25 χρόνια και σήμερα πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικό Α.Ε, αποκαλύπτει τα χρονοδιαγράμματα και τους στόχους για την αξιοποίηση του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό. Ο Δημήτρης Γεώργας, παραγωγός βιολογικών προϊόντων, διαπιστώνει την πτώση της ποιότητας και της διατροφικής αξίας των τροφίμων. Η Χρυσάνθη Παπαξένου, νεαρή αργυροχρυσοχόος, εξηγεί πως αποφάσισε εν μέσω κρίσης να κάνει το πάθος της επάγγελμα. Τέλος, ο Μάριος Φραγκούλης μιλά για τη ζωή του, την ιστορία της επιτυχίας του, την ομορφιά της καθημερινότητας, της ανθρώπινης δύναμης και της προσφοράς.

Σήμερα στις 15:00 στον ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.