Η ώρα είναι:

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Χαμηλές θερμοκρασίες και κακοκαιρία στις περισσότερες περιοχές της χώρας

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα Τετάρτη 25-01-2012 σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Κακοκαιρία με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις θαλάσσιες περιοχές και χιονοπτώσεις αρχικά στα ορεινά, βαθμιαία στα ημιορεινά και από το βράδυ σε πεδινές περιοχές της βόρειας χώρας. Τα φαινόμενα στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς πρόσκαιρα στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι κατά τόπους έντονα.

Στην Αττική νεφώσεις παροδικά αυξημένες. το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα. Χιόνια τη νύχτα στα βόρεια ορεινά. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 βαθμιαία 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 5 έως 14 βαθμούς κελσίου. στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα. Χιόνια αρχικά στα γύρω ορεινά βαθμιαία όμως και μέχρι το βράδυ θα χιονίσει και σε πεδινές περιοχές. Άνεμοι αρχικά ασθενείς και βαθμιαία βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από 0 έως 6 βαθμούς κελσίου.

Δείτε εδώ τον καιρό για 25 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.