Η ώρα είναι:

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Επιδείνωση του καιρού-κατα τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Δείτε την πρόγνωση του καιρού για σήμερα Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012 σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά αλλά και σε περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλό υψόμετρο και ανέμους 8 τοπικά 9 μποφόρ στα πελάγη. Από το μεσημέρι και από τα βορειοδυτικά βαθμιαία βελτίωση. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια νησιωτικά τμήματα.

Στην Αττική νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρη καταιγίδα. Βελτίωση το βράδυ.

Άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Από το απόγευμα βόρειοι βορειοδυτικοί. Θερμοκρασία από 06 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις με τοπικές βροχές, πιθανότητα για πρόσκαιρη καταιγίδα στα θαλασσιά - παραθαλάσσια και παροδικές χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά και ημιορεινά. Βελτίωση το μεσημέρι.

Άνεμοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα 7 με 8 μποφόρ. Θερμοκρασία από 02 έως 07 βαθμούς κελσίου.

Δείτε εδώ τον καιρό για 25 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.