Η ώρα είναι:

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Ο καιρός σήμερα

Δείτε τη σημερινή πρόβλεψη του καιρού σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Αρχικά στα δυτικά και βόρεια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές τοπικές βροχές, χιόνια στα ορεινά αλλά και σε περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλό υψόμετρο. Πτώση της θερμοκρασίας.

Στην Αττική καιρός αρχικά αίθριος. Από το μεσημέρι και από τα βόρεια βαθμιαία οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το βράδυ παροδικές χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά.

Άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 που το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν στα ανατολικά τοπικά στα 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από μηδέν (0) έως 13 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά. Βελτίωση το απόγευμα. Άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 τοπικά 5 πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από μείον 1 (-1) έως 8 βαθμούς κελσίου.

Δείτε εδώ τον καιρό για 25 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.