Η ώρα είναι:

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Ο «Όμορφος κόσμος 2» επιστρέφει απόψε με νέο επεισόδιο!

O Γρηγόρης πακετάρει τη βαλίτσα του για το πρώτο ταξίδι του 2012 και ετοιμάζεται για μια μοναδική εμπειρία... με πολλά ανέκδοτα.

Ταξιδεύει με τον «Όμορφο Κόσμο²» σε βορρά και νότο και μαζεύει ανέκδοτα από γνωστούς και άγνωστους. Παρουσιάζει επίσης τον δικό του οδηγό ανεκδότων και δίνει συμβουλές για να φτιάξουμε τα δικά μας.

Η Μαρία Μπεκατώρου και η Δούκισσα Νομικού κλείνονται μέσα σ' ένα ασανσέρ και για να βγουν, πρέπει να πουν αστεία ανέκδοτα.

Στην Θεσσαλονίκη συναντά τον Γιάννη Σερβετά για φαγητό, συνοδεία πολλών και καλών αστείων. Ο Χάρρυ Κλυνν, ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του χιούμορ, μιλά στην εκπομπή για τα ανέκδοτα και εξηγεί πως το γέλιο μπορεί να μας βοηθήσει στις δύσκολες καταστάσεις.

Στο Καϊμάκτσαλαν παίζει το παιχνίδι «ποιος θα γελάσει πρώτος», ενώ στην Τρίπολη αναζητά, ανάμεσα στους ντόπιους, το καλύτερο αστείο. Τα πράγματα «κρυώνουν» λίγο στο Μόναχο, καθώς φαίνεται πως τα ανέκδοτα που κυκλοφορούν εκεί, δεν είναι και τόσο επιτυχημένα.

Απόψε στις 21:00 στο Mega.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.