Η ώρα είναι:

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

The mentalist: Carnelian

Η ομάδα λαμβάνει ένα mail το οποίο αναφέρει την ακριβή τοποθεσία και ώρα την οποία ένας «κακός», όπως αναφέρει το mail, άνθρωπος θα βρει τον θάνατό του.

Το ηλεκτρονικό γράμμα υποδεικνύει μια ερημική τοποθεσία όπου και κατευθύνονται ο Πάτρικ και η υπόλοιπη ομάδα. Όταν φτάνουν εκεί, γίνονται οι ίδιοι μάρτυρες της δολοφονίας του Ντέιβιντ Ουίτακερ, του υποδιευθυντή, ανθρωπίνων πόρων, της εταιρίας «Καρνέλιαν». Ο Ντέιβιντ πραγματοποιούσε πτώσεις με αλεξίπτωτο, το οποίο όμως δεν άνοιξε ποτέ. Ένας ειδικός τους βεβαιώνει ότι κάποιος είχε «πειράξει» το αλεξίπτωτο του θύματος και έτσι ο Πάτρικ εισχωρεί στον άπληστο και υπεροπτικό επιχειρηματικό κόσμο, για να εξιχνιάσει την υπόθεση. Τα πράγματα όμως περιπλέκονται όταν υψηλά ιστάμενα πρόσωπα μπορεί να είναι αναμεμιγμένα...

Στις 21:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.