Η ώρα είναι:

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Έρωτας και τιμωρία: Οι σημερινές εξελίξεις

Ο Αχμέτ Μοράν ταράζεται όταν μαθαίνει για την επικείμενη αποφυλάκιση του γιου του, Γιαβούζ.

Ανησυχεί πώς θα το πάρουν οι Μπαλντάρ. Η Σαχνούρ, για άλλη μια φορά, δίνει συμβουλές στην Τσιτσέκ για το πώς θα κερδίσει την καρδιά του Σαβάς. Ενώ ο Σαβάς είναι με τη Γιασεμίν, η Τσιτσέκ τού τηλεφωνεί να τον ρωτήσει τι συνέβη κι ενώ τον περίμεναν, εκείνος τελικά δεν εμφανίστηκε στο τραπέζι. Κι ενώ η Γιασεμίν νιώθει πιο ευτυχισμένη από ποτέ, ο Σαβάς παίρνει αιφνιδιαστικά μια απόφαση που απειλεί να τινάξει τη σχέση τους στον αέρα!

Η Γιασεμίν είναι διαλυμένη αλλά η Σεβγκί την πιέζει να συγκεντρωθεί στη δουλειά ώστε να μπορέσουν να εγκατασταθούν σύντομα στο νέο τους γραφείο. Ο Σαβάς προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη Γιασεμίν. Δεν αντέχει στην ιδέα ότι η απόφασή του, να της αποκαλύψει όλη την αλήθεια, μπορεί να σημαίνει το τέλος της σχέσης τους. Η Ναζάν ρωτάει την Τσιτσέκ αν ξέρει το λόγο για τον οποίο ο Σαβάς χώρισε με τη Γιασεμίν. Η Τσιτσέκ δέχεται τη βοήθεια της Ναζάν και επισκέπτονται μαζί ένα κατάστημα για να ανανεώσει τη γκαρνταρόμπα της αλλά και να αγοράσει ένα δώρο-έκπληξη για το γραφείο του Σαβάς. Στο ίδιο κατάστημα, όμως, βρίσκεται και η Γιασεμίν με τη Σεβγκί... Ο Μεχμέτ ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει πως η Τσιτσέκ είναι η σύζυγος του Σαβάς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.