Η ώρα είναι:

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Ποιους υποδέχεται με «Lifestyle» διάθεση η Δούκισσα;

Αυτό το Σάββατο, η Δούκισσα Νομικού και το LifeStyle έρχονται, για να σας χαρίσουν μια ώρα γεμάτη γέλιο, χιούμορ, ατάκες και αγαπημένα θέματα.

Ο Νίκος Μαστοράκης είναι χείμαρρος. H Δούκισσα Νομικού τον συνάντησε κι εκείνος της παραχώρησε μια συνέντευξη γεμάτη καυστική αλήθεια. Όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα περνάνε από κόσκινο ενώ δεν διστάζει να πει, πως «για την Μενεγάκη τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα». Γιατί δεν κάνει τηλεόραση; Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί!

Η Σμαράγδα Καρύδη μας λέει: «Δεν έχω κανέναν καημό να παντρευτώ. Δεν νιώθω στο ράφι». Η Βίκυ Σταυροπούλου επιλέγει άλλο θέμα συζήτησης και μας δηλώνει: «Την ώρα που η χώρα βουλιάζει, οι πολιτικοί προσπαθούν να βρουν ψήφους». Και οι δυο πάντως είναι «Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης». Εμείς πάντως τις συναντήσαμε και περάσαμε πολύ ωραία μαζί τους! Το ίδιο θα περάσετε κι εσείς.

«Η ανάγκη θα με έκανε να κάνω οποιαδήποτε δουλειά» δηλώνει ο Κώστας Μαρτάκης. Πλήρως εναρμονισμένος με τα νέα δεδομένα και απόλυτα συνειδητοποιημένος, δεν χάνει το χαμόγελό του και δεν σταματά να σκέφτεται αισιόδοξα! Αποκαλύπτει πως θέλει να κάνει παιδιά και απαντά αν είναι ερωτευμένος! Μια συνέντευξη με… θετική ενέργεια!!!

Που συνάντησε η κάμερα τη Μαρία Μπακοδήμου, το Φώτη Σεργουλόπουλο, τη Τζίνα Αλιμόνου-Βαρδινογιάννη, το Γιώργο Θεοφάνους και το Δημήτρη Ουγγαρέζο;

Μόδα από την Θεσσαλονίκη με την υπογραφή του Νικόλα! Οι τάσεις της μόδας για την σεζόν φθινόπωρο χειμώνας 2011 – 2012 για να είστε διαβασμένες…

LifeStyle το Σάββατο στις 21:00 στο Alter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.