Η ώρα είναι:

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Πως θα είναι ο καιρός σήμερα

Πρόγνωση για σήμερα Τετάρτη 02-11-2011 σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τοπικές βροχές στην Κρήτη και πιθανώς πρόσκαιρα στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία και την Εύβοια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Βόρειοι άνεμοι μέχρι 7 μποφόρ στο αιγαίο.

Στην Αττική λίγες νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια και βαθμιαία αίθριος. Άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά 6 πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από 08 εως 18 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν λίγες ασθενείς βροχές. Άνεμοι ασθενείς και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 05 εως 15 βαθμούς κελσίου.

Δείτε εδώ την πρόγνωση για 25 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.